Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 46: Οργανική, Χημική και Ιοντική Ισορροπία

7 σχόλια:

  1. kalh askhsh. lathos ekfwnhsh tha elega. den prepei na leei sthn katastash issoropias to susthma exei maza 55.6 kathws axiopoioume ta arxika moles twn ousiwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μάζα του συστήματος κάθε στιγμή είναι η ίδια αφού διατηρείται η μάζα στη χημική αντίδραση. Μπορούσαμε και από την κατάσταση χημικής ισορροπίας να υπολογίσουμε τη μάζα του οξέος, άρα και το συντακτικό του τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορούσαμε και από την κατάσταση χημικής ισορροπίας να υπολογίσουμε τη μάζα του οξέος, άρα και το συντακτικό του τύπο.to dokimasa ayto alla den bgenei kalos arithos. telos pantwn eyxaristw poly gia thn apanthshs sas kalh synexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Mr εστερα πωσ το βρήκατε 74 αν πάμε με αυτόν τον τρόπο λύση? Αφού δεν ξέρουμε τον γ.μ.τ. του πωσ το βρήκατε? Γενικά εγώ το προσπάθησα στην ισορροπία δεν βγαινει

      Διαγραφή
    2. Ειρήνη έβαλα στις λύσεις τον τρόπο με τον οποίο βρίσκεις τους συντακτικούς τύπους από τις μάζες στην ισορροπία. Έχει προφανώς πιο πολλές πράξεις. Σου εύχομαι επιτυχία στις εξετάσεις.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ και για την δεύτερη λυση ( τώρα κατάλαβα που έκανα λαθοσ και δεν έβγαινε)! Ευχαριστώ και για τις ευχές σας!

      Διαγραφή